Geschiedenis

Chatter BV is in 1996 opgericht door de familie Oudt (vader Wim 40 jaar schaats trainer en John top schaatser '68/'78) voor onderzoek en ontwikkeling van klapschaats mechanieken Verder is de familie Oudt al sinds 1911 bezig in de ontwikkeling en het ontwerpen van carrosserieën voor vrachtwagens. In 1925 leverde de firma in Avenhorn al zijn 100e carrosserie op. De later ontstane bedrijfswagenspuiterij is in 1992 overgenomen door Stam Obdam. John Oudt heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het carrosserie- en autoschade vak als carrosseriebouwer, plaatwerker en spuiter (ook truck spuiter).
Hij heeft zich tevens ontwikkeld als signmaker in breedste zin van het woord, van het realiseren van een ontwerp op basis van ruwe klantideeën tot complete realisatie zowel op trucks als voor algemene doeleinden.

Op 1-4-2009 heeft John Oudt samen met Jeroen Meilink het reclame bedrijf MOsign opgericht waar U terecht kunt voor alle soorten reclame werk.
MOsign is gevestigd in de Goorn op de schoffel 4 vredemaker oost hier kunt u voor al uw drukwerk zoals geboorte-, trouw- en rouw kaarten, scannen en printen van bouwtekeningen.
Ook staan hier moderne groot formaat printers en snijplotters.
Hier produceren wij de materialen voor full color reclame en snij teksten voor auto's, trucks, borden, spandoeken en gevelreclame.
 http://www.mosign.nl tel. 0229-543733

De nieuwe ontwikkelingen bij Chatter zijn het Easy-span spandoek systeem voor het snel en strak monteren van spandoeken aan de gevel (zonder een frame in het zicht en een minimum aan montage tijd en beschadiging aan de gevel door dat er een minimum aan bevstigings materiaal nodig is).
Kijk voor foto,s en mogelijkheden op Reclame.

Ook op schaats gebied de Sharp Master krijgt er een broertje bij speciaal voor kunstschaatsen en er wordt een nieuwe klapschaats onderstel ontwikkeld (kijk op schaats- en skeelerproducten)

Chatter-bv Kathoek 18 1633 GB Avenhorn The Netherlands

© 2020 Chatter-BV. All Rights Reserved. Designed By Ricomtelecom